Over mij

Ik ben Sharda Chedi en het is mijn missie om mensen te inspireren en in beweging te krijgen. Iedereen is uniek en daarom vind ik het bijzonder om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke zoektocht. Ik ben betrokken en nieuwsgierig naar wat er leeft bij de ander. Ik geniet van samen ontdekken, ervaren en doen.

Mijn kernwaarden zijn: betrokkenheid, creativiteit, doelgerichtheid en passie.

Ik ben in Suriname geboren, kom uit een groot gezin, leefde in een klein huis zo goed als het kon met de middelen die we hadden. Na de onafhankelijkheid emigreerden wij naar Nederland. Tijdens de middelbare school bleef ik onzeker en was het voor mij vooral lastig om te ontdekken wat ik echt wilde en waar ik voor stond. Gedurende mijn loopbaan heb ik het geluk gehad om mooie, inspirerende leiders te ontmoeten. Zij geloofden in mijn talenten en kwaliteiten. Na diverse studies en trainingen kon ik deze talenten verder ontwikkelen en kwam ik achter mijn echte passie: het inspireren, trainen en begeleiden van mensen zodat zij in staat zijn om dichter bij zichzelf te komen.

Ik verzorg individuele coaching sessies op maat en adviezen en trainingen voor particulieren en het bedrijfsleven.

Ik woon samen met mijn vriend in Berkel en Rodenrijs. In mijn vrije tijd sport ik graag en veel: van hardlopen en spinning tot yoga en zwemmen. Reizen betekent voor mij het ontdekken van nieuwe culturen, het verkrijgen van inzichten en het verbreden van mijn horizon.

Fotografie is ook een van mijn passies. Diepte, focus en scherpte komen terug in mijn coaching sessies en trainingen.

Ben je bereid met mij de diepte in te gaan? Ik ben er, voor jou!

 

Als ik ben wat ik heb en ik verlies alles wat ik heb, wie ben ik dan?” – Erich Fromm – psycholoog.