Klantervaringen

“Ik heb de NLP workshop van Sharda bijgewoond, het was een leerzame ervaring in een veilige omgeving, waardoor iedereen zijn ideeën, wensen en gevoelens kon uiten. Het was voor mij een goede mogelijkheid om eens goed te kijken naar wat ik eigenlijk wil en hoe ik dit kan bereiken. Dit heeft ondertussen al positief resultaat gehad”

– Martine –

I joined Sharda’s NLP workshop and I was impressed by its content and the way it was organized. The sessions covered further inspired me to strengthen my resilience when it comes to key life goals. I also enjoyed the interaction with other colleagues that the workshop allowed and I feel thankful for the key lessons learned when approaching a situation from a solution perspective. Thank you very much Sharda!

Elena –

Ik vond de NLP training zeer interessant, mede door de manier waarop de training gegeven werd. Sharda weet heel goed waarover ze praat en heeft een zeer duidelijke en heldere manier van presenteren”

– Johan –

“De NLP training door Sharda was zeer professioneel, met een begrijpende inhoud die goed toepasbaar is op (werk)situaties. De oefeningen zijn een zeer goed gekozen aanvulling en zorgen voor verder begrip en inzicht in de mogelijkheden die NLP biedt en laat “ervaren”. Ik zou Sharda zeker aanbevelen voor de NLP training, haar uitleg is duidelijk en zeer verhelderend en helpt bij inzage krijgen in onderlinge communicatieproblemen en het managen van verwachtingen. Een aanrader!”

– Natalie –

“Ik heb een hele goede NLP workshop gevolgd bij Sharda via mijn werk. Sharda wist de materie heel duidelijk en gedreven over te brengen met genoeg ruimte om het ook te ervaren.  Ik ervoer dat tijdens de workshop snel een veilige omgeving werd gecreëerd waarin ik goed heb kunnen leren en ontwikkelen”

– Teun –