@Dromenvanger – Succesvol je doelen bereiken

Droom jij wel eens over de dingen die jij wil bereiken en blijft het allemaal in je hoofd hangen? Het stellen van doelen en uitvoeren ervan zijn twee aparte dingen. Mensen blijven de uitvoering van hun doelen lastig vinden en laten het hierbij. Zonde toch?

Als je ontdekt wat jouw vurig verlangen is, wat je zelf belangrijk vindt en waarin jij gelooft dan heb je de grootste kans van slagen. Tijdens deze workshop ontdek je welke vaardigheden en kennis je kunnen helpen en welk gedrag je doel ondersteunt.

In deze workshop brengen we in kaart wat de eventuele obstakels zijn die jou weerhouden je doelen te bereiken en hoe je eigen effectiviteit en sterke eigenschappen je kunnen helpen bij het behalen van je doelen. Je krijgt praktische tips om je wilskracht en focus te verhogen en hierdoor een grotere kans om je doelen daadwerkelijk te behalen.

Wil jij aan het einde van de dag helder hebben wat je wil bereiken, waar jij blij van wordt en de technieken hebt geleerd die succesvol zijn in het bereiken van je doelen?

Schrijf je dan in voor deze boeiende en interactieve workshop.

Titel: Workshop @De Dromenvanger – Succesvol je doelen bereiken

Inhoud

  1. De voordelen en het belang van het formuleren en beschrijven van je doelen
  2. Doelen stellen middels het werken met je overtuigingen
  3. De succesfactoren om jouw doelen te behalen en te behouden
  4. Hoe communicatie werkt ten opzichte van het behalen van jouw doel
  5. De technieken die leiden tot het succesvol bereiken van je doelen

data volgt