Coaching

Zit jij wel eens in over bepaalde vragen zoals:

  • Hoe realiseer ik mijn doelstellingen?
  • Hoe ontwikkel ik mijn kwaliteiten verder?
  • Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op?
  • Hoe vind ik een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe bewaak ik mijn grenzen?

Als coach ondersteun ik jou om je eigen antwoorden te vinden en dichter bij je kern te komen. Wat je coachingsvraag ook is, je krijgt altijd zicht op wat er is waar je op vastloopt en wat je zelf kunt doen. Hierdoor krijg je meer rust, energie, focus en neemt je zelfvertrouwen toe.

Werkwijze

Op basis van ons intakegesprek stemmen we samen af waar jij aan zou willen werken en op welke manier. Hiertoe zoeken we naar de mogelijke oorzaken en maken we een plan van aanpak met de gewenste doelstellingen. Gemiddeld duurt een coachtraject 5 tot 7 gesprekken van 60 tot 90 minuten.

Coachtechnieken

Tijdens mijn coaching sessies maak ik ook gebruik van speciale begeleidende technieken zoals b.v.  Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik ga met jou aan de slag om je inzicht te geven wat voor jou de ideale manier is om te groeien.  Ik speel daarop in door jou handvatten te geven die bij jou passen en  waarop je zelf je eigen verandering kan inzetten.

Locatie

Mijn coachpraktijk is in Berkel en Rodenrijs, regio Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto en OV (metrostation Rodenrijs is 10 minuten lopen). Parkeren is gratis.  Een ander locatie is bespreekbaar.

Opdrachtgever

Is jouw coachafspraak een afspraak vanuit je werkgever dan maak ik een coachcontract voor de werkgever op. Hierin worden alleen de zakelijke aspecten geregeld, dus geen inhoudelijke informatie over jouw situatie, behoudens de coachvraag. Wat wij bespreken blijft te allen tijde tussen jou en mij.

Wil je geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Neem contact op met mij.

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom” – Aristoteles

Kwalificaties

Sharda Coaching & Training is gecertificeerd NLP Trainer, NLP Master Practitioner en gediplomeerd Coach