Coaching

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Soms loop je tegen blokkades aan, zowel op je werk als privé. Deze blokkades weerhouden je ervan te ontspannen en succesvol te zijn. Bij mij kun je terecht als je je beter wilt positioneren op persoonlijk en professioneel vlak. Als je meer rust zou willen ervaren en meer balans zou willen hebben in je leven. Als je meer assertiever zou willen worden of je communicatie zou willen verbeteren. Er zijn voldoende mogelijkheden om je stap richting een professionele coach te zetten. Jij wilt werken aan:

 • je eigen assertiviteit en persoonlijke groei
 • je work-life balans
 • onrust in je lijf
 • het ontdekken wat jij wilt in je carrière en je verder wilt ontwikkelen
 • het versterken van communicatieve vaardigheden en verstevigen van contacten
 • het doelgericht en succesvol werken
 • het vergroten van je zelfvertrouwen
 • het beter leren om te gaan met stress en meer kunnen ontspannen
 • het leren meer constructief  feedback te geven

Wanneer wil je mij als coach?

 • Als je een gediplomeerde coach prettig vindt
 • Als je bereid bent om aan zelfreflectie te doen en je kwetsbaar op te stellen
 • Als je bereid bent van je hoofd naar je gevoel te gaan
 • Als je iemand wilt die jou respectvol begeleidt om vanuit je eigen kracht je resultaten te bereiken
 • Als je iemand wilt die weet hoe het is om aan zichzelf te werken
 • Als je iemand wilt waarop jij kan rekenen en die scherp en gefocust blijft op het bereiken van jouw doel
 • Als je iemand wilt waarbij jij je energieker gaat voelen en waarbij jij met volle overtuiging je obstakels omzet in jouw levensdoelen.

Waar mag jij op rekenen?

Ik breng jou niet alleen inzichten maar zet jou ook in beweging. Ik ben betrokken en heb een praktische en diepgaande aanpak.  Je zult je snel energieker voelen, meer rust uitstralen, overzicht hebben en met meer zelfvertrouwen het gewenste resultaat bereiken. Je bent beter in staat ruimte te geven aan dat waar het voor jou echt om gaat. Voor mij betekent coaching niets anders dan jou ondersteunen in jouw ontwikkelproces.

Mijn aanpak

Tijdens de intake verkennen we jouw vraag en kijken we of we samen een klik hebben.  Dan stellen we de doelen vast voor het coachingstraject. Gemiddeld duurt een coachtraject 5 sessies van 1 tot 1,5 uur. Dit verschilt per persoon en de vraag. We spreken eens in de twee à drie weken af. Afhankelijk van jouw coachvraag maak ik gebruik van diverse technieken en oefeningen waaronder NLP, systemisch werken en timeline therapy. Waar nodig zul je huiswerk meekrijgen voor het verkrijgen van nieuwe inzichten. Deze kunnen afhankelijk van jouw coachvraag bestaan uit schrijfopdrachten, mindfulness, onderzoeken wat er in je opkomt of gewoon het geleerde in de praktijk toepassen. Bij ieder vervolgbezoek reflecteren we op jouw ervaringen en zetten we verdere stappen richting jouw uiteindelijke doel. Mijn ultieme doel is om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken zodat we allebei met een voldaan gevoel uit elkaar kunnen gaan.

Tarieven

Een kennismakingsgesprek van circa 30 minuten is geheel vrijblijvend en gratis. Voor particulieren is het tarief voor 1 sessie (60 – 75 minuten) 75 euro inclusief BTW.

Coachen in de natuur

Geef je liever voorkeur aan het coachen in de buitenlucht? Veel mensen ervaren een coachwandeling in de natuur als verhelderend en zien hier veel voordelen in. Zo kun je b.v. je gedachten wat betere ordenen en kom je zodoende los van vastgezette denkpatronen en gewoontes. Door het wandelen komen problemen die vast komen te zitten in je hoofd naar je gevoel toe. Dit schept duidelijkheid en helpt om de gewenste verandering in te zetten. Geef tijdens een intake aan als coachwandelen jouw voorkeur heeft.

Locatie

Mijn coachpraktijk is in Berkel en Rodenrijs, regio Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto en OV (metrostation Rodenrijs is 10 minuten lopen). Parkeren is gratis.  Een ander locatie is bespreekbaar.

 

Sharda Coaching & Training is gecertificeerd NLP Trainer, NLP Master Practitioner en gediplomeerd Coach