Welkom

Ergens is ze geroepen in beweging te komen. Een ander pad te nemen, op ontdekkingsreis. Nu balanceert ze halverwege tussen de grond en haar einddoel. Het draadje, als zijde in de zon, wikkelt ze om zich heen om omhoog  te komen. Haar hoofd recht vooruit, terwijl haar lichaam subtiel van de een naar de andere kant beweegt. Als er gevaar dreigt hangt ze even stil om de situatie te overzien. Zelfs de wind kan er niet voor zorgen dat ze uit koers raakt. Niets weerhoudt haar want ze beseft dat wat er ook gebeurt ze wel op haar pootjes terechtkomt. Ze glinstert in de zon, ze straalt. Ze is er bijna ….De rups nestelt zich op een blad van een tak. Ze zal verschillende transformaties ondergaan. Geduld hebben. Binnenkort is het zover. Dan slaat ze haar vleugels uit en gaat de wijde wereld in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.